İKÖ Genel Sekteri Adaya Geliyor
2008-05-11 19:50:27 << Önceki Haber .
Sonraki Haber >>
İslam Konferansı Örgütü Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Yakın Doğu Üniversitesi’nin kendisine vereceği Fahri Doktora Unvanını almak ve temaslarda bulunmak üzere bu akşam saat 20.00’de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne geliyor.
Adaya gelişinin ardından saat 21:00’de Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Turgay Avcı’nın Mercure Otel’de onuruna vereceği yemeğe katılacak olan İhsanoğlu, yarın saat 10:00’da Yakın Doğu Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek törende, Fahri Doktora unvanı alacak.
Ekmeleddin İhsanoğlu yarın sabah ilk temasını Fahri Doktora töreni öncesinde Başbakan Yardımcısı Dışişleri Bakanı Turgay Avcı ile yapacak. İhsanoğlu saat 09:00’da Avcı’yı ziyaret edecek ve burada açıklamalar yapacak.
Ardından YDÜ’de Fahri Doktora unvanını alacağı törene katılacak olan İhsanoğlu, üniversitede incelemeler yapacak, YDÜ Kurucu Rektörü Suat Günsel’in, onuruna vereceği yemeğe de katılacak.
İhsanoğlu adadan ayrılmadan önce Başbakan Ferdi Sabit Soyer tarafından da kabul edilecek. Saat 16:00’da Soyer tarafından kabul edilecek İhsanoğlu, saat 16:45’te adadan ayrılacak.
* Bu haber 117 kez okundu.
<< Önceki Haber .
Sonraki Haber >>
Yorumlar:
Yorumlarınızın konuyla ilgili, ahlak kurallarına uygun, kişilik haklarını ihlal etmeyen yorumlar olmasına dikkat ediniz.
IP adresiniz
(38.103.63.61) kaydedilecek.