Düşes Meghan Markle dün sabah bebeğini kucağına aldı. Ancak kraliyet gelininin annelik ile ilgili önemli bir hayali yarım kaldı. Markle'ın, oğlunu istediği yerde dünyaya getiremediği iddia edildi.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gelini Meghan Markle, 37 yaşında ilk kez anne olma sevincini yaşadı. Büyük mutluluğu bir yana Markle'ın doğum ve annelik ile ilgili hayallerinden biri yarım kaldı.

YENİ TAŞINDIKLARI EVDE DOĞUM YAPMAK İSTEDİ

Dün sabahın erken saatlerinde bir erkek bebek dünyaya getiren Markle, bebeğini yeni taşındıkları Frogmore House'da dünyaya getirmek istemişti.

KRALİYET GÖREVLİLERİ TARAFINDAN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Meghan ve kocası doğumdan önce doğumun evde gerçekleşmesiniummalarına rağmen Meghan'ın doğum sancıları tutmadan önce kraliyet ailesine bağlı güvenlik elemanları tarafından kraliyet ailesinin diğer üyelerinin duymayacağı birşekildeJools Oliver ve Victoria Beckham gibi ünlülerin doğumlarını yaptığı ve gecelik masrafı bazen 20 bin avroya çıktığı Porland hastanesine yatırıldı.

AİLENİN DİĞER ÜYELERİ DE BU HASTANEDE DÜNYAYA GELDİ

Ailenin diğer üyelerinden Prenses Beatrice ve Prenses Eugenie'nin de dünyaya gözlerini bu hastanede açtı. Prens Harry ve Meghan Markle'ın oğlu, pazartesi gününün erken saatlerinde dünyaya geldi.