Jenna Presley adıyla tanınan cinsel içerikli film yıldızı Brittni De La Mora, bir papazla evlendi ve kariyerini noktalayarak dindar bir hayat yaşamaya başladı

Yetişkin filmleri sektöründe "Jenna Presley" takma adını kullanan 31 yaşındaki Brittni De La Mora'nın, sektörden ayrıldıktan sonra dindar ve sağlıklı bir hayat sürdüğü ifade edildi.

"İLAÇLARA BİNLERCE DOLAR ÖDÜYORDUM"

New York Post'a konuşan Mora, "dünyanın en seksi cinsel içerikli film yıldızı seçildim. İlaçlara binlerce dolar para ödüyordum" ifadelerinde bulundu.

Mora'nın, 375'e yakın sahnesinde yer aldığı ve o zamanlarda aylık 30 bin dolar kazandığı belirtildi. Mora, sektörde yer aldığı zamanlarda, uyuşturucu bağımlılığının bulunduğunu ve hayatına son verme düşüncelerine sahip olduğunu belirtti.

UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞINDAN KURTULDU

31 yaşındaki Mora, 2012 yılında kiliseye gitmeye başladıktan sonra sektöre veda ettiğini, İncil okumaya başladığını ve uyuşturucu bağımlılığından kurtulduğunu ifade etti.

Cornerstone Kilisesi'ne gitmeye başladıktan sonra kocası papaz Richard De La Mora ile tanışan yıldız, kocasıyla iki kitap yazdı ve sektörde çalışanlara İncil'i okumalarını önerdiği belirtildi.