Süveyş kanalının kapanmasından, 14 Rum bandıralı gemi ile Güney Kıbrıs limanlarına gidecek başka bandıraya sahip iki geminin daha etkilendiği haber verildi.
Rum Denizcilik Müsteşarı Vasilis Dimitriadis konu hakkında Fileleftheros gazetesine yaptığı açıklamada, Süveyş kanalının kanalda karaya oturan dev yük gemisi yüzünden kapanmasından ötürü yaklaşık olarak 300 geminin kanalın iki ucunda mahsur kaldığını ve bunlardan yaklaşık olarak 14’ünün de Rum bandıralı gemiler olduğunu dile getirdi.
Güney Kıbrıs limanlarına gidecek başka devletlerin bayrağına sahip iki geminin daha kanalın kapanmasından etkilendiğini dile getiren Dimitriadis, bazı gecikmelerin ötesinde, şu an için Güney Kıbrıs açısından ciddi etkiler görmediğini sözlerine ekledi.
Süveyş Kanalının kapanmasından 14 rum bandıralı gemi de etkilendi

YORUM EKLE
1
“Öğretmenlerimizin de aşılanmasıyla ilgili...
2
Oğuz: “Türkiye’den beklenen kaynak henüz gelmedi…...
3
Cumhuriyet Meclisi Sivil Havacılık İş Birliği...
4
AB Liderler Zirvesi Sonuç Bildirgesi’nde Kıbrıs...
5
Türkiye'de Kovid-19'la mücadelede uygulanan...
6
Güney Kıbrıs’ta Korona Virüsünden aşı geçmişine...
7
Arıklı, Tüketiciler Derneği ile görüştü
8
Türkiye-Letonya maçının biletleri satışa çıkıyor
9
Süveyş Kanalı'nda karaya oturan gemi arka...
10
Girne - Lefkoşa yolunun ağır vasıtalar açısından...
SON DAKİKA HABERLERİ
SIRADAKİ HABER