Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Talip Sancar, Girne Barış Parkı’nda düzenledikleri iftar programlarının devam ettiğini kaydetti.

Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Talip Sancar yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl 12.’sini gerçekleştirdikleri programlarda şimdiden 3 bin 5 yüz kişiyle ekmeklerini paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve sayının ramazan sonuna kadar artmasını hedefledikleri belirtti.

Efege Sigorta sponsorluğunda bu yıl geçmiş dönemlere göre daha fazla kişiye hitap ettiklerini dile getiren Sancar, “Din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin her akşam yoğun bir ilgiyle iftarımızı açıyoruz. Bu tür organizasyonların ilk adımlarını atmış olmanın da haklı gururunu yaşıyoruz. Asıl gayemiz ihtiyaç sahiplerinin ihtiyacını gidermek, ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik duygularını perçinlemek, dayanışma kültürünü tekrar yeşertmek ve bir lokma ekmeği tanımadığın insanlarla paylaşabilmenin mutluluğuna erişmektir. Bizler inanıyoruz ki bugüne kadar bunu başardık ve bundan sonra da başarmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.