Yneiboğaiziçi’nde trafik ekibinin devriyesi sonucunda  uyuşturucuyla ilgili iki kişi tutuklandı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, Yeniboğaziçi’nde dün saat 18.30 sıralarında, devriye halinde bulunan trafik ekipleri tarafından bir marketin araç park yerinde bulunan araçta şüpheli görülen E.Ç’nin (E-29) üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 1 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu bulundu.

Yürütülen ileri soruşturmada mesele ile bağlantısı olduğuna tespit edilen N.A’nın (E-35) Gazimağusa’daki evine mahkeme emri gereği arama yapılmak üzere gidildiği esnada, N.A. tasarrufunda bulundurduğu 2 gram ağırlığındaki uyuşturucu ile içerisinde tütünle karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan sarma sigarayı yere attığı esnada tespit edildi.

Söz konusu evde yapılan aramada yaklaşık 1 gram ağırlığında kokain bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıslar tutuklandı. Soruşturma sürüyor.

UYUŞTURUCU MADDE OLAYINDA GELİŞME

12 Ağustos’ta meydana gelen trafik kazasından dolayı tutuklanan U.S.U’nun (E-29) tasarrufunda, 22 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunması meselesi ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturma kapsamında, bir kişi daha tutuklandı.

Önceki olayla bağlantısı olduğu tespit edilen P.C.N’nin (E-22) üzerinde ve Gönyeli’deki kaldığı evde yaklaşık 221 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu ve uyuşturucu madde içeren bir ucu yanık sarma sigara ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı bulunan hassas tartı bulunarak emare olarak alındı.

(

Editör: TE Bilisim