MUAZZEZ GAZİHAN KATİPOĞLU

Ünlü astroloji Profesörü Abdullah Abdulaziz, 2020 yılındaki dünyayla ilgili tahminlerini KIBRIS GENÇ TV’de yayınlanan Gündem Özel programında Muazzez Gazihan Katipoğlu ile paylaştı.

Astroloji Profesörü Abdülaziz, 2019 yılının hem KKTC’de hem de Türkiye’de iyi geçmeyeceğini öne sürmüştü. KKTC’de 2019 yılında, uyuşturucu, cinayet ve hırsızlığın artacağını ayni zamanda da patlamaların yaşayacağını da iddia etmişti ve bunların maalesef yaşandığını canlı yayında tekrardan izleyicilere hatırlattı.

2019 yılının 2020 yılı ile ayni olacağını ve yine bu yılda ülkemiz ’de yine uyuşturucu, cinayet, cinsel istismar ve hırsızlığın artacağını, ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardında erken seçim olacağını iddia etti.

Christmas ve Yılbaşında Avrupa ülkelerinde büyük patlamalar ve ölümlerin artacağına söyleyerek, Orta doğu’da, Akdeniz’de de çok sorunlar yaşanacağını özellikle Libya Mısır, Beyrut, Suudi Arabistan ve İran’da savaşın ölümlerin artacağını belirtti. Amerika’da ise depremlerin artacağı sellerin meydana geleceğini söyledi.Ülkemiz'de sellerle ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağını da söyledi.

Astroloji Profesörü Abdullah Abdülaziz, Türkiye’nin 2019 yılında, en kötü ekonomi dönemini yaşadığını bunu 2020’de de süreceğini belirterek özellikle 2020 yılında ekonomiden Kıbrıs halkının olumsuz etkileneceğini söyleyerek, borçlanarak ev araba özellikle bankadan kredi alınmaması konusunda uyarılarda bulundu. Astrolog Abdulaziz, 2020 yılında trafik çarpışmalarının yine olacağını hatta çoğalacağını çok tanıdık simaları kaybedeceğimizi belirterek uyarıda bulundu.

Astroloji uzmanı, Prof. Abdullah Abdülaziz, özellikle ülkemizde ve dünyada yaşanması muhtemel olayların yanı sıra ülke siyasetin bundan sonraki süreçte neler olacağı tahmininde bulunarak tüm siyasi partilerin yıldızına baktı.

Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçiminin çok tartışmalı geçeğini belirterek, özellikle Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın tekrardan Cumhurbaşkanı seçileceğini iddia etti.

Halkın Parti’sinin ve Ulusal Birlik Partisi’nin bu seçimlerde tek başına iktidarda yer almayacağını söyledi.

Kudret Özersay’ı geçtiğimiz yıllarda Türkiye’de Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’ye benzeterek, partiyi bırakıp cumhurbaşkanlığına giderse, onun gibi olacağını, "daha lider olmadan" birçok seçim kaybedeceğini iddia etti.

“Türkiyeli vatandaşlar bile Akıncıya oy vercek” diyen Abdülaziz herkes çözüm için sadece Akıncı’ya güvendiklerini inandıklarını belirtti.

Başak burcundan olan Başbakan Ersin Tatar’ın Cumhurbaşkanlığı seçimine girmesi durumunda UBP’de dağılmalar ve yıpranmalar yaşanacağını söyleyerek, Tatar’a uyarıda bulunarak seçime girmemesini tavsiye etti.

Özellikle erken seçim olursa UBP’nin 5 Milletvekili kaybedeceğini iddia etti. Tatar’ın yıldızına bakan Abdülaziz, parti içerisinde Koç burcu ve Yay burcunda olan siyasilere güvenmemesini tavsiye etti. Tatar’ın Cumhurbaşkanı adayı çıkmasa da, yine parti içerinde tartışmalar çıkacağını söyledi.

CTP’nin 12, DP’nin 1, TDP’nin de 4 milletvekili çıkaracağını söyleyerek ciddi iddialarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura Ersin Tatar ve Mustafa Akıncı’nın kalacağını söyledi… Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalacağını, belirterek 1.ci turdaki sıralamaya saydı

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı: 1.ci sırada

Ersin Tatar: 2.ci sırada

Tufan Erhürman: 3.ci sırada

Serdar Denktaş:4.cü sırada

Kudret Özersay: 5.ci sırada

Erhan Arıklı: 6.cı sırada yer alacağını öne sürdü.

UBP içerisinde 2020 yılında en şanslı siyasetçinin Ersan Saner ve Hasan Taçoy’un olduğunu söyleyerek bu yılın en yıldızı parlayan milletvekili olduğunu sözlerine ekledi.

Tufan Erhürman,2020’yılında da çok başarılı gördüğünü yıldızının güzel olduğunu onun arkasında da Erhan Arıklı'nın önünün çok açık ve başaralı olacağını aktardı.

Erhan Arıklı için de şanslı bir yıl olacak diyen Abdülaziz, erken seçim olursa, partisi daha da büyüyecek ve güçlenecel.

Halkın Partisi ile ilgili yorum da bulunan Abdülaziz, çok sıkıntılı güven kaybeden bir parti olduğunu belirtelek muhtemel bir erken seçim sonrasında partinin 4 Milletvekili kalacağını aktardı. Parti içerisinde bir bakanın 2020 yılında şansının çok daha düşeceğini yıldızının parlak olmadığını ama Kadın bir vekilinde siyasette yıldızının uzun süre parlayacağını söyledi.

YDP ile de görüşlerini aktaran Abdülaziz, yükselişte olduğunu dile getirerek bu partinin ilk 3 parti içerisine girebileceğini ve vekil sayısında artış yaşayacağını iddia etti.

Programın sonunda Astroloji’nin bilimsel olduğunu belirten Abdülaziz, bunun bir fal yada bir büyü olmadığını, yorumlarının yüzde 95 doğru çıktığını ve yanılma payı da olabileceğini söyleyerek, astrolojiyi meteorolojiye benzetti.

Editör: TE Bilisim