Akacan Holding imzalı Akacan Elegance projesinde artık yaşam başladı.

Girne’de inşaatı tamamlanan Akacan Elegance projesinin açılışı geçtiğimiz akşam yapıldı.

Yapımı Kıbrıs inşaat sektörünün en dikkat çeken projelerinden biri olan Akacan Elegance, Kıbrıs’ın gözdesi Girne’nin en büyük yaşam merkezinde hayat buldu.

İnşaat sektörünün öncü isimlerden AKACAN HOLDİNG, birçok alanda yürüttüğü faaliyetlerle marka olan Girne’de alışılmışın dışında bir yaşam alanı yaratarak bir ilke daha imza atmayı başardı. Kuzey Kıbrıs’ın güzide kenti Girne’de inşaatı tamamlanan Akacan Elegance projesi 19 Temmuz akşamı muhteşem bir geceye imza attı.

Akacan Holding’in çok konuşulan ödüllü projesi “Akacan Elegance” geçtiğimiz akşam görkemli bir açılışla Girne’de hayata merhaba dedi.

Şafak Nöbeti’nin de tutulduğu 19 Temmuz tarihinde görkemli bir açılışla tanıtıldı.

Geceye, 3.Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nün yanı sıra, milletvekilleri, iş insanı, sanatçı Serkan Kaya ve birbirinden değerli davetliler katıldı.

Serkan Kaya’nın güzel şarkıları ile renk kattığı davette, halk da ön sıralarda yerini aldı. Ayrıcalıklı yaşam sunan Akacan Elegance projesinin açılışını organize eden Akacan Teknik Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sedef Altınbaş Akacan, ses ve ışık şovlarının yanı sıra günümüzde popüler olan video mapping gösterisi ve elektro keman sanatçısı Ceren Aksan Show’u ile renkli bir açılış gerçekleştirdi.

Akacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Akacan konuşmasında önemli noktalara vurgu yaptı;

“Kıbrıs’ta ilkleri başarıyoruz! Bu üzerinde durduğumuz arazinin yaklaşık 3 yıl önceki halini bugün gibi hatırlıyorum. Burası molozlar ile dolu bir azgan tarlasıydı. Bir de şimdiki haline bakın, bu azgan tarlasına tam 81 ceşit, 43.400 adet bitki ektik. Önümüzdeki yıl burası rengârenk çiçekler ile dolu olacak. Burada 400’e yakın ailemizi konut sahibi yaptık. 17.000 m2 kapalı otoparkı, marketi, kuaförü, restoranları, çocuk bakım kulüpleri, tenis kortu, mini futbol ve basket sahaları, yürüyüş yolları, kapalı ve açık yüzme havuzları, saunası, jakuzisi, 10.000 m2’ye yakın spor salonu ile Kıbrıs’ta daha önce olmayan bir yaşam standardı sunduk. Modern hayatın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek özelliklerle donatılmış yapılara, projelere imzamızı atıyoruz. Kıbrıs’ı en son inşaat ve yapı teknolojileri kullanarak yeniden inşa ediyoruz.’’

Projede emeği geçen tüm takım arkadaşlarına, Akacan ve Altınbaş Ailesi’ne teşekkürlerini sunan Bulut Akacan sözlerine şöyle devam etti;

“Bu açılışı bu tarihte, yani 19 Temmuz’u 20 Temmuz’a bağlayan gecede yapmamız bir tesadüf değildir. Gurur gecemiz olan bugünü, bu eseri savaşarak bu ülkeyi, bu devleti, bu cumhuriyeti, bu toprakları bizlere kazandıran kahraman dedelerimize, atalarımıza, gazilerimize ve şehitlerimize armağan ediyoruz. Onlara diyoruz ki; boşuna savaşmadınız! Boşuna kanınızı akıtmadınız! Boşuna bu topraklar için canınızı feda etmediniz! Her karış toprağın, bu toprağın üzerine dökülen her damla kanın değerini bilen evlatlar ve nesiller geride bıraktınız.

Bulut Akacan duygulandıran konuşmasını şu sözleriyle sonlandırdı; ‘’Çok sevdiğim, kendime misyon olarak seçtiğim bir ayet ile konuşmamı bitirmek istiyorum ‘’EMROLUNDUĞUN GİBİ DOSDOĞRU OL! ‘’

Biz hep doğru olduk, hep bir çizgimiz oldu, inancımız oldu ve o doğrultuda nu akşam bu hedefe ulaştık. Herkese tekrar saygılarımı ve sevgilerimi sunuyor ve gurur gecemizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum.’’

Gecede konuşan Altınbaş Holding Onursal Başkanı Vakkas Altınbaş, 4 yıl önce Anamur’dan KKTC’ye yüzerek yatırımcıların dikkatini çekmeyi amaçladığını anlatarak, bu projeye inanarak yatırım yapanlara teşekkürlerini sundu.

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Sofu Altınbaş da, projenin Kıbrıs’ta eşi benzeri az bulunur bir kalitede olduğunu belirtti.

Akacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Akacan da, proje ile 400’e yakın ailenin konut sahibi olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından projenin açılışı gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilisim