Girne’de dün meydana gelen vahim zarar ve ciddi darp meselesiyle ilgili aralarında iş insanı Bulut Akacan’ın da bulunduğu tutuklu 3 zanlı bugün Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Mahkeme zanlılar aleyhine 3’er gün tutukluluk emri verdi.Vasıf Kurbanov, Orçun Özorçun ve Bulut Akacan, Girne’de meydana gelen vahim zarar ve ciddi darp olayıyla ilgili dün tutuklanmıştı.

Bugün mahkemeye çıkarılan 3 zanlı aleyhinde yeminli ifade veren olayın tahkikat sorumlusu Hüseyin Soyer, olayla ilgili tahkikat kapsamında, kamera görüntülerinin incelendiğini , görgü tanıklarını ifadelerine başvurulduğu ancak daha alınması gereken ifade ve emareler bulunduğunu söyledi.

Tahkikat sorumlusu , tahkikatın salimen yürütülebilmesi için, zanlılar aleyhine 3’er gün tutukluluk emri talep etti.Zanlılar adına söz alan avukat Mustafa Asena da müvekkillerinin olay sırasında darp edildiğini ve şikayetçi olabileceğini savunarak, zanlıların , hastanede doktor kontrolünden geçirilmelerini talep etti.
Duruşma sonucu Girne Kaza Mahkemesi yargıcı Meltem Dündar, zanlılar aleyhine 3’er gün tutukluluk emri ve zanlıların doktor kontrolünden geçirilmeleri emri verdi.

Editör: TE Bilisim