Akdoğan Belediyesi Başkanı Ahmet Latif, sosyal medya üzerinden Akdoğan bölgesinde artış gösteren Covid-19 yerel vakalar hakkında açıklamalarda bulundu.

65 yaş üzeri ve kronik hastalıkları bulunan vatandaşların sokağa çıkmaması adına her türlü ihtiyaçlarının karşılanacağını aktaran Latif, “Risk grubunda olan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını belediye olarak üstlenmeye hazırız” dedi.

Latif, açık mekânlarda denetimlerin arttırılacağını ve gerekli tedbirlerin alındığından emin olunacağını ifade ederek, zabıta ekiplerinin bu konuda gerekli işlemleri yapacağını belirtti.

Akdoğan Belediyesi Başkanı Latif, oyun alanlarında dezenfektan işlemlerinin hız kazandığını ve Sağlık Bakanlığı ile yapılan telefon görüşmesinde, Akdoğan bölgesinde ikamet eden tüm vatandaşlara tarama yapılması istediklerini aktardı.

Sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uymaları gerektiği konusunda vatandaşa çağrı da bulunan Latif, “Bu süreçte herkesin birbirini korumaktan başka, önlemini almaktan başka çaresi olmadığını görüyoruz” ifadelerini kullandı.