: Cumhurbaşkanı ve bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı, dün Gazimağusa Sanayi bölgesini ziyaret etti, ardından da Mağusa Surlariçi’nde müzik dinletisine katıldı.

Cumhurbaşkanı ve bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, sanayi bölgesini ziyaretinde yatırımcı ve sanayicilerle yaşadıkları sorunların yanısıra güncel konuları da değerlendirerek sohbet eden Akıncı, bazı tesisleri inceledi.

Akıncı, Covid19 salgınının yarattığı zorlu şartlarda da olsa üretim mücadelesini başarıyla yürütme azminde olan yatırımcıların olduğunu görmenin mutluluk verici olduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanı ve bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı, Gazimağusa Sanayi Bölgesi ziyaretinin ardından Gazimağusa Surlariçi'ndeki esnafı ziyaret etti, bir de müzik dinletisine katıldı.

Söz konusu mekenda her Cumartesi gerçekleşen buluşmalarda gitarlar çalınıp şarkılar söylendiğini belirten Akıncı şunları kaydetti: “Bu ülke insanının samimiyeti, içtenliği ve misafirperverliği paha biçilmez. Halkımızla hep beraber olmaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilisim