UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE KOMİSYONU’NDAN ALSANCAK BELEDİYESİ PERSONELİNE “BAĞIMLILIKLARDA FARKINDALIK EĞİTİMİ”…

EĞİTİME KATILANLARA SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ

 Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun Alsancak Belediyesiyle imzaladığı işbirliği protokolü çerçevesinde pazartesi başlayan “Bağımlılıklarda Farkındalık Eğitimi” tamamlandı.

Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Eğitim Sorumlusu Dr. Gülcem Sala Razı ve Psikolog Danışman Teyfide Tecel Hatipoğlu tarafından  Alsancak Belediyesi zabıta ve sağlık ekiplerine  verilen eğitimin tamamlanması nedeniyle tören  düzenlendi.

Törende, eğitimi başarı ile tamamlayan zabıta ve sağlık ekiplerine sertifikaları Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu tarafından takdim edildi.

FIRAT ATASER

Komisyondan verilen bilgiye göre, Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser, konuşmasında personeli madde bağımlılığı konusunda donanımlı hale getirmeyi amaçlayan eğitim  çalışması nedeniyle Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’na teşekkür etti.

Alsancak Belediyesi olarak konuya çok duyarlı olduklarını belirten Ataser, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ile bundan sonra da başta eğitim çalışmaları olmak üzere, farkındalık ve duyarlılığın artırılması konusunda sürekli işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.