Muazzez Gazihan Katipoğlu (KIBRIS GENÇ TV ÖZEL)

Sosyal konulara duyarlı kişiliği ile bilinen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler,göreve geldiği günden bugüne yaptığı icraatlar ve aldığı kararlarla adından söz ettiriyor.

Yıllardan beri Kıbrıs kültürüne olan bağlılığı ile halk danslarında birçok yurt dışı etkinliğinde ülkemizi ve kültürümüzü grubu ile temsil eden, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler bu kez çoraplarıyla çok konuşulacak.

Çeler, Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi’nin davetlisi olarak dünİstanbul Bahçeşehir Üniversitesi’nde , “Siyaset, Gelenekten mi? Kişilikten mi?” konulu panele katılarak,konuşmasından çok renkli çorapları gündem oldu.

Çeler, Kıbrıs’taki siyasi durum, siyasi kültür, çalışma hayatı ve gençlerin istihdam olanakları ile ilgili bilgi ve düşüncelerini katılımcılar ile paylaşarak onların sorularını yanıtladı.

Çantası ile renk uyumunun tam olduğu gözlenen çorap, sosyal medyada hem gündem oldu hem de hayranları tarafından çok beğenildi.

Geçtiğimiz dönemde siyasi yetkililerin plaj açılışında takım elbise giyerken o dönem milletvekili olan Zeki Çeler’in şort ve sandalet giymesi,ayni zamanda mecliste taktığı renkli çanta ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Editör: TE Bilisim