Dipkarpaz bölgesinde etkili olan yağışlar nedeniyle yaşanan olumsuzluklardan etkilenen yaban eşeklerinin yol kenarlarına inmekte ve sürücüler için özellikle geceleri tehlike arz etmekte olduğu belirtildi.

 

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada Yeni Erenköy- Dipkarpaz – Zafer Burnu güzergahı ile Kaleburnu –Dipkarpaz arasında kalan yolları kullanan sürücülerin, eşeklerin yola inme ihtimalini göz önünde bulundurarak yavaş ve dikkatli seyretmeleri rica edildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi:

“Son günlerde Dipkarpaz Bölgesinde etkili olan yağışlar nedeniyle tarlalar su altında kalıp çamur olduğundan dolayı, bölgedeki yaşamını sürdüren yaban eşekleri yol kenarlarına inmekte ve sürücüler için özellikle geceleri tehlike arz etmektedirler. Bunun sonucu olarak da istenmeyen üzücü kazaların meydana gelmektedir.

Yeni Erenköy- Dipkarpaz – Zafer Burnu güzergâhı ile Kaleburnu –Dipkarpaz arasında kalan yolları kullanan sürücülerin, eşeklerin yola inme ihtimalini göz önünde bulundurarak yavaş ve dikkatli seyretmeleri önemle rica olunur.”

Editör: TE Bilisim