Genç iş insanlarımızdan  Mustafa Bulutoğluları, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hükümeti eleştirerek onlara bir kaç sorular yöneltti. Olacaklardan dolayı vicdanen çok rahatsız olduğunu ifade eden genç iş insanı Bulutoğluları, bir milletvekillinin kendisine anlattıklarının büyük skandallara gebe olduğunu iddia etti.

Bulutoğluları açıklamasında şunları kaydetti:

“Gecen gun yaptigim paylasim sonrasi Telefonum susmadi…

En son, Bu Krizin bire bir Yonetiminde olan cok saygideger bir Milletvekili Bana Ulasarak, 1 saate yakin telefonda gorustum… Notlar aldim…

Bana oyle seyler anlattiki, hale daha uyumadim ve uyuyamiyorum… Olacaklardan dolayi Vicdanen COK rahatsizim…

Cunku anlattiklari, birakin benim yazdiklarimi TEYID etmesini, Cok daha BUYUK SKANDALLARA GEBE…

Bu Soylediklerini TEK TEK Hergun Paylasmayi dusundum ilk Etapta… Sonra Dedim ki, Vakit Cok Kisitli ve GERCEGIN HER SAKLANDIGI GUN BIRCOK HAYAT KAYBEDILEBILIR!!!

INSANLAR ESITTIR, PARA YALANDIR, SAGLIK HERSEYDIR!

Assagidaki Sorularima LUTFEN DURUSTCE CEVAP VERIN Ey bizi Yoneten Devlet Buyuklerimiz…

Siyaset Ugruna Insanlarimiz OLMESIN! Lutfen Size Yalvariyorum…

Soru 1: CTP’li Uzman bir kisi Onculugunde ve Hukumetin Burokratlari ile Gayri yasal isbirligi yapip el altindan PARA Karsiligi MAGUSA’da Isteyene GIZLI COVID-19 TESTI YAPILIYORMU?

Soru 2: Hizli Test Kitlerinin Sonuclarinin Dogru olmadigini bile bile, Gunluk 150 PCR TEST Kapasitesi Olan Devlet Hastanesinde, Imkan olmasina ragmen Sadece 40 Test Yaptiginiz DOGRU mu?

Soru 3: YATAY SEYIR diye Tanimladiginiz YALAN gidisatimizin aslinda HATALI, YANLIS ve TEST YAPMADIGINIZ icin YATAY Gittigi DOGRU mu?

Soru 4: Kudret Özersay ve Ersin Tatar HUKUMETI, Bizzat Defalarca UYARILMASINA karsin, Bilim Kurulunun Soyledigi Hayati Onlemleri Hice Sayip, sadece Ali Pillinin onerilerini Uyguladigi DOGRU mu?

Soru 5: COVID-19 Semptomlari Gosteren Yuzlerce Kisiyi, Hastaneye Basvurdugunda, Hizli Test Yapip, Yanlis Sonuc Alinacagi Prospektusunde Yazmasina Ragmen Halkin Arasina Yolladiginiz DOGRU mu?

Bunlari bilipte HALKTAN NEDEN Gizliyorsunuz?

Dahada Fazlasi var… Cevap Almazsam ISPATLAYACAYIM!

Yada AKSINI SIZ ISPATLAYIN!

Bu Bilgileri Bana aktaran Vekilimiz Zaten YALANLARDAN BIKMIS DURUMDA, belkide benden once Cesaretini Toplayip aciklama Yapacak… Umarim YAPAR… YAPMASI GEREK!!!

1 Can bile Kurtarabilsek, Buna Deger…

Sizin Yarattiginiz SISTEMSIZLIK yuzunden Gelecegi Belirsiz bir OGLUM VAR!

Rica Ediyorum… LUTFEN DOGRULARI BIZIMLE PAYLASIN!!!

SURE BASLADI… Vebali artik Sizin Boynunuza…

Saglikla Kalin…”