DesignLab Marketing Direktörü Uraz Şentürk, İnsanlık olarak sınandığımız bu günlerde, sihirli bir değnek aramak ve her şeyi sil baştan yaratmanın mümkün olmadığını belirterek, Türkiye Ruh Sağlığı Profil Çalışması'na göre son 5 yılda antidepresan kullanımının 25% artmış durumda olduğunu belirtti.

İnsanlar klasikleşmiş ürün resimli paylaşımlara, klişe sloganlara, 'ben en iyiyim' nutukları atan firmalara ve profesyonel olmayan paylaşım kalabalığına gözlerini kapattığını ifade eden Şentürk, dünyanın tekrar yapılandığını ve fark yaratmak için çok iyi planlamaların gerekeceğini vurguladı.

Şentürk, şunları kaydetti:

“İnsanların duygu karmaşası yaşadığı bu dönem sonrasında duygu yüklü paylaşımlar, sosyal sorumluluk bilincini benimseyen ve bu yaklaşımlarını doğru stratejik yönetim ve yaratıcı içerik üreterek kalite standartlarını belirleyecek olan firmalar, halkın kalbinde taht kurabilecektir. Kolaya kaçarak hiç bir strateji yapmadan hazır görsel paylaşımları ile ilerlemek markaların değerini düşürecek, uzun vadede geri dönüşümü azaltacaktır.”

Editör: TE Bilisim