İstanbul’daki Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi ile ortak eğitimini sürdüren Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi’ne başvuru süresi başladı.
DAÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, Dr. Fazıl Küçük Tıp Fakültesi’ne yapılacak olan GCE A Level kontenjan başvurularının 29 Ağustos tarihine kadar devam edeceği ve GCE A Level tıp kontenjanlarının sonuçlarının 31 Ağustos’ta açıklanacağı belirtildi.
KKTC’li öğrencilere yönelik DAÜ Giriş ve Burs Sıralama Sınavı’nda kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtlarının 21 Eylül’e kadar devam edeceği kaydedildi.
Kayıt işlemleri ile ilgili evrak ve harç ücretlerine dair gerekli bilgi, Doğu Akdeniz Üniversitesi’nin resmi internet sayfası http://www.emu.edu.tr adresinden edinilebilecek.
Açıklamada, KKTC uyruklu öğrencilerin IGCSE, GCE A/AS Level sınav sonuçları ile belirlenen kontenjanlar çerçevesinde Üniversite başvuru kabullerinin de devam ettiği belirtildi.
DAÜ DR. FAZIL KÜÇÜK TIP FAKÜLTESİ’NE BAŞVURU BAŞLADI

YORUM EKLE
1
GİRNE BELEDİYE MECLİSİ’NİN İLK TOPLANTISI...
2
GAZİMAĞUSA BELEDİYESİ ÇAMLIK SPOR OYUNCULARI...
3
SAĞLIK BAKANI BESİM, BEYLERBEYİ INNER WHEEL KULÜBÜ...
4
BAŞBAKAN YARDIMCISI VE DIŞİŞLERİ BAKANI ÖZERSAY...
5
CAS ÇALIŞANLARI BAŞBAKANLIK ÖNÜNDE
6
YUNANİSTAN'DAKİ ORMAN YANGINI İÇİN İZMİR’DE...
7
BEYOĞLU'NDA TOPRAK KAYMASI, TAHLİYE EDİLEN...
8
PASİF SİGARA DUMANINDAKİ KİMYASALLARDAN 70'İ...
9
ÇAVUŞOĞLU YANGIN NEDENİYLE YUNAN MEVKİDAŞINI...
10
58. MEHMETÇİK ÜZÜM FESTİVALİ 5-12 AĞUSTOS’TA
SON DAKİKA HABERLERİ
SIRADAKİ HABER