Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Serdar Denktaş, Kıbrıs Türk Tabipler Birliği’ni ziyaret ederek, Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Serdar Denktaş Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre Denktaş,  bir yandan salgın devam ederken, diğer taraftan geçim sıkıntısı ve dövizin yükselmesinin sürdüğünü ve “aslında kimsenin seçim konuşmaya hali olmadığını” söyledi.

Halk adına sağlık çalışanları camiasına gösterdikleri üstün çaba nedeniyle teşekkür eden Denktaş, “Gönül arzu ederdi ki bu dönemde ülkenin tüm sağlık imkânları seferber edilsin. Ama mümkün olmadı.” dedi.

Geçmiş dönemde ekonomi ile ilgili açılımlar yaptıklarını, öneriler sunduklarını ancak hükümet tarafından duyulmadığını ifade eden Denktaş, “Duymak istemediler. Böylesi bir dönem geçiriyoruz. Salgını atlatabilsek bile ekonominin bir müddet daha kötü gideceği aşikâr. O yönde herhangi bir düşünce yok” diye konuştu.

Bu aşamada fazla söylenebilecek bir şey olmadığını dile getiren Denktaş: “Sizleri dinleyeceğiz. Perdenin arkasında ne oluyor onları sizden duyacağız ve seçim atlatıldıktan sonra ‘ne yapabiliriz?’ karşılıklı konuşacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim