Lefkoşa Devlet Hastanesi Kardiyoloji Servisi Klinik Şefi Doktor Gülgün Vaiz, kaybettiği bir hastasının ardından yaptığı paylaşımla okuyanları duygulandırdı.

Vaiz, “Zekiye teyzem hep kahveye davet etti beni gidemedim. Ölüm haberi beni deldi geçti. İçilmemiş kahvemin acısı hala yüreğimde” ifadelerini kullandı.

Dr. Vaiz’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı şöyle:

Biz Kıbrıslılar bilmeliyizki biz farklı insanlarız Adaliyiz, Akdenizliyiz.

Gönyelili iki kadın resmi. Çalışkan, fedakar, insansever, herzaman sevgi dolu, sıcacık bakan, masum kadınlar. Sevdikleri için canlarını verebilecek kadar içten, samimi.

Yaşamları bir roman. Gönyeli camisinin karşısındaki o küçücük evde ne yemekler pişti ne kahveler içildi, ne muhabbetler yapıldı. Hepsine yüreklerini katarak.
Zekiye teyzem hep kahveye davet etti beni gidemedim. O gece Kolon Hast.de nefes alsın yoğun bakıma yetiştirebilelim diye Dr. Metin beyle 3 saat başında bekledik. Covid testi negatif çıkınca YDÜ ‘ye gönderdik. Ölüm haberi beni deldi geçti. İçilmemiş kahvemin acısı hala yüreğimde .
Onlar hastalarımız değil, ailemizin bir parçası. Güle güle Zekiye teyzem unutmak mümkün değil. Ben yaşadıkça anılarımda yaşayacaksın. Tüm sevdiklerinle seni ve o güzel yüreği örnek alacağız.

Editör: TE Bilisim