Düzova bölgesindeki Lefkoşa Kozmopolitan Üniversitesi LTD.’e ait olan 15 Kasım Kıbrıs Üniversitesi inşaatı hızla devam ediyor. Üniversitenin dış cephe kaplama ihalesini kazanan Kam-Tek LTD. İle bugün anlaşma imzalandı. İnşaatın dış cephesinin 5 ay sonra bitirilmesi hedefleniyor.

Düzova bölgesindeki Lefkoşa Kozmopolitan Üniversitesi LTD.’e ait olan 15 Kasım Kıbrıs Üniversitesi inşaatı hızla devam ediyor.

Üniversitenin dış cephe kaplama ihalesini kazanan Kam-Tek LTD. İle anlaşma imzalandı. Birinci Medya Plaza’da yer alan imza töreninde anlaşmaya Lefkoşa Kozmopolitan Üniversitesi LTD. Mütevelli Heyeti Başkanı Ertan Birinci ile Kam-Tek LTD. Direktörü Ali Kamacıoğlu imza koydu. İmza töreninde Proje Koordinatörü Fatih Eyüboğlu ile Şantiye Şefi Cem Aslan ve Birinci Medya Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Birinci hazır bulundu.

İmza töreninde konuşan Üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanı Ertan Birinci, dış cephe kaplama ihalesinin sonuçlandığını kaydederek, ihaleyi Kam-Tek LTD.’nin kazandığını belirtti.

Kam-Tek LTD Direktörü Ali Kamacıoğlu da, şahsı ve şirketine adına teşekkürlerini sunarak, ülke adına böyle bir esere katkı koymaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Dış cephe kaplama safhasında gelen inşaatın dış cephesinin de 5 ay sonra bitirilmesi hedefleniyor.

Editör: TE Bilisim