Lefkoşa’da bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı. Araç sürücüsü tutuklandı.

Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, saat 02.00 sıralarında, Lefkoşa’da Yakın Doğu Bulvarı üzerinde, PM 626 plakalı salon aracı aşırı süratli ve dikkatsiz bir şekilde Dr. Fazıl Küçük Caddesine doğru kullanan Lefkoşa’da sakin Goodluck Osakpolor Ogbebor (E-28) virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti ve takla attı.

Kaza sonucu araçta yolcu olarak bulunan kimliği henüz tespit edilemeyen bir kadın şahıs olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Kazada yaralanan araç sürücüsü ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Mıcheel Uyıose (E-26) ve Toyın Ogunfeyimi (K-26) kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu oldu. 

Araç sürücüsü Goodluck Osakpolor Ogbebor ise tutuklandı.

GİRNE’DE ANİ ÖLÜM    

Girne’de sakin Meryem Komili (K-75), dün ikametgahı içerisinde aniden rahatsızlanarak kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Soruşturma devam ediyor.

KARAOĞLANOĞLU’NDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Karaoğlanoğlu’nda faaliyet gösteren bir iş yeri içerisinde F.E. (E-25), işletmesi hakkında kötü konuştuğu gerekçesi ile Mustafa Yemşen’e küfür ettikten sonra tasarrufunda bulunan tabanca şeklindeki çakmağı adı edilenin şakağına dayadı. Daha sonra tasarrufundaki bıçağı Mustafa Yemşen’in karnına dokundurmak ardından mekanda bulunan Hasan Sertdemir’e doğru da gelişigüzel sallamak suretiyle adı edilenleri darp etti. Bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.