Gazimağusa Tuzla'da, şüpheli görülen S.Ç.’nin(E-29) aracında yapılan kontrolde 8 mm çapında tabanca ve şarjör bulunarak emare olarak alındı.
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, dün 08:10 sıralarında meydana gelen olayda adı edilen tutuklandı. 
GÖNYELİ YENİKENT’TE HIRSIZLIK 
Gönyeli-Yenikent’te BernaHacıali’ye ait ikametgaha giren C.V.(E-30) muhtelif ziynet eşyası çaldı. 
Önceki gün saat 16.50 sıralarında meydana gelen olay sonrasında adı edilen tutuklandı. 
GAZİMAĞUSA’DA KUMARHANEYE GİRMESİ YASAK 21 KİŞİ TESPİT EDİLDİ
Polis, Gazimağusa, Girne ve İskele’de trafik ve huzur operasyonu düzenledi. 
Polisin Gazimağusa sorumluluk sahası içerisinde dün 18.00-02.00 saatleri arasındadüzenlediği operasyon kapsamında, bölgedeki alkollü içki satışı yapan yerler ve 3 kumarhane kontrol edildi. 
Kontrollerde, 3 kumarhanede, kumarhaneye girişi ve bulunması yasak 21 kişi tespit edilerek haklarında ileri işleme gidildi. 
Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde ise 400 araç denetlendi, 115 araç sürücüsü hakkında trafik kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle işlem başlatıldı. 
GİRNE’DE İSE KUYMARHANEYE GİRMESİ YASAK 10 KİŞİ TESPİT EDİLDİ, ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMAKTAN 6 KİŞİ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ 
Öte yandan, Girne Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde trafik ve huzur operasyonu düzenlendi. 
Dün 21.00-05.00 saatleri arasında gerçekleştirilen operasyon kapsamında, bölgedeki alkollü içki satışı yapan yerler ve 4 kumarhane kontrol edilerek, kumarhaneye girişi ve bulunması yasak 10 kişi tespit edilerek haklarında ileri işleme gidildi. 
Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde ise kontrolünde 200 araç kontrol edildi, 53 araç sürücüsü hakkında işlem başlatıldı, 6 araç sürücüsü ise alkollü araç kullanmaktan trafikten men edildi. 
İSKELE’DE KUMARHANE’YE GİRİŞİ YASAK 4 KİŞİ TESPİT EDİLDİ 
Öte yandan dün 20.00-23.00 saatleri arasında, İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında, trafik ve huzur operasyonu düzenlendi. 
Operasyon kapsamında bölgedeki alkollü içki satışı yapan yerler ve 5 kumarhane kontrol edilerek, 1 kumarhanede kumarhaneye girişi ve bulunması yasak 4 kişi tespit edilerek haklarında ileri işleme gidildi. 
Trafik ekiplerinin yaptığı kontrollerde ise 300 araç kontrol edildi, 42 araç sürücüsü trafik kurallarını ihlal ettikleri için haklarında işlem başlatıldı.