Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan ve Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi Sorumlusu Leyla Yorgancıoğlu Usta, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’yü ziyaret etti.

Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan, ziyaret amaçlarının Girne Belediye Başkanı’na bugüne kadar gerek Dairelerine bağlı Girne Sosyal Hizmetler Dairesi şubesi, gerekse de 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ne yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etmek olduğunu ifade etti.

Akcan, bütün dünyada sosyal hizmetlerin yerel yönetimlerle işbirliği içerisinde çalıştığını ifade ederek, Girne Belediyesi’nin de her zaman bu anlamda topluma ve kurumlara büyük destek sağladığını söyledi.

Sosyal Hizmetler Dairesi olarak başta eleman sıkıntısı yaşadıklarını da belirten Akcan, çalışmaları ve projeleri hakkında Güngördü’ye bilgi verdi.

GÜNGÖRDÜ: “DEVLETİN GÜÇLÜ OLUP MAĞDURİYETLERİ GİDERMESİ GEREKİR”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Hüseyin Akcan ve Leyla Yorgancıoğlu Usta’nın ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgedeki iki engelli okuluna her zaman ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi.

Güngördü, devletin daha güçlü olup gerek engelli gerekse tüm dezavantajlı durumda olan vatandaşların mağduriyetlerinin gidermesi gerektiğine dikkat çekti.

UCLG- MEWA’ nın (Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı) Erişebilir Turizm Çalıştayı’ nın 21-22 Ekim 2021 tarihlerinde Girne Belediyesi ev sahipliğinde yapılacağını hatırlatan Güngördü, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan’ı çalıştaya davet etti.

Editör: TE Bilisim