Halkın Partisi’nin (HP) Girne Belediyesi Meclis üyesi adayları, dün Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO)’nı ziyaret etti.Başkan Mahmut Kanber ve Genel Koordinatör Hürrem Tulga ile görüş alış verişinde bulundu.

HP’den yapılan açıklamaya göre, yerel seçimlerin ele alındığı görüşmelere Halkın Partisi Girne İlçe Başkanı Ahmet Tokatlıoğlu, Fahrican Sarıoğlu, Mine Beyar Olgu, Nermin Anıl, Cem Yüksel, Fezile Necdet, Erhan Onuralp Girne Belediye Meclis üyesi adayları katıldı.

Halkın Partisi Girne İlçe Başkanı Ahmet Tokatlıoğlu, Pazar günü yapılacak olan seçimlerin sadece belediye başkanlığı ve meclis üyeliği seçimi olmadığını, şeffaf ve hesap verebilir bir belediyecilik anlayışıyla yola çıktıklarını,bölgelerine iyi yönetimi getireceklerinin sözünü verdiklerini dile getirdi.

Tokatlıoğlu açıklamasında “yerel yönetimler vizyonumuzu, aktif katılım, aktif denetim hedefimizi anlattık, Esnaf ve Zanaatkarların yerel yönetimlerden ve özelde Girne Belediyesi’nden beklentilerini dinledik, not ettik” açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilisim