Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitleri Birliği, Kovid-19 önlemleri sonrasi iş yerlerinin açilmasi konusunda vatandaşlar ve üyelerine çağrida bulundu.

Birlik başkani bora karaçam yazili açiklamasinda, “vatandaşlarin elektrik işlerini yaptiracaklari kişilerden ‘ktemb üye kimlik kartini’ ibraz etmelerini, ayrica vatandaş ve üyelerinden de bu dönemde birlik ofislerinde yiğilmalari önlemek için önceden randevu almalarini” istedi.

Karaçam, sağlik ve hijyen koşullarini yerine getirmek kaydi ile açilacak diğer bazi sektörler gibi elektrik tesisat işlerinin de 4 mayis tarihi itibariyla kontrollü olarak açilacağini belirterek, şunlari kaydetti:

“birlik üyelerimizin kendilerine ait iş yerleri gibi ayrica bakim, onarim, tamirat ve tadilat işleri için tüketicilere ait ev ve iş yerlerinde çalişmasi bu şekilde gündeme gelecektir. Birlik üyelerimizin gerek bakanlar kurulu kararlari gerekse sağlik, hijyen ve güvenlik kurallarina uygun hareket etmesi için gerekli bilgilendirmeler birliğimiz tarafindan da ayrica yapilmaktadir. Yönetim kurulu’muz bu kurallara uymayan elektrik müteahhitlerinin herhangi istenmeyen bir duruma neden olmamasi için bir whatsapp ihbar hatti oluşturmuştur. Bu konudaki şikayetler vatandaşlar tarafindan bu hatta yapilabilecektir.

Vatandaşlarin elektrik işlerini yaptiracaklari kişilerden ktemb üye kimlik kartini ibraz etmelerini talep etmesini önemle hatirlatiriz. Ayrica bu dönemde birlik ofislerinde oluşacak yiğilmalari önlemek için yönetim kurulu’muzun aldiği karar doğrultusunda randevu sistemine geçilmiş olup üyelerimizin yani sira birlik’ten hizmet talep edecek olan vatandaşlarimizin da önceden randevu almalarini önemle rica ederiz.”
Birliğin ulaşim numaralari ise şöyle: “whatsapp ihbar hatti: 0533 834 33 45. Randevu talep numalari: 223 93 45, 366 40 17.”

Editör: TE Bilisim