KIBRIS GAZETELERİ DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA  

 

KKTCELL Dergilik tanıtıldı...  Artık 436 dergi ve 76 gazete dergilik uygulaması ile birlikte bir tık uzaklıkta olacak... Kıbrıs gazeteleri dünyanın dört bir yanında okunabilecek.

 

KKTCELL Dergilik düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. Etkinlikte konuşan Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu Lifecell dijital servis uygulamarını ilk Kuzey Kıbrıs’ta hayata geçirdiklerini anlattı. Terzioğlu, şimdi de bu uygulamalar içerisinde yer alan dergilik uygulamasında artık Kıbrıs gazetelerinin de yer alacağını belirtti.

 

Çalışmalar ve dergilik uygulaması hakkında bilgi veren KKTCELL Genel Müdürü Harun Maden de Turkcellin teknolojide öncü olmaya devam edeceğini vurguladı.

 

Harun Maden dergilikte yer alan yayınların indirildikten sonra offline olarak da okunabileceğini belirtti. Maden, Kıbrıs gazetelerinin artık dünyanın dört bir yanında okunabileceğini söyledi.  

Dergilik uygulaması Mart ayı sonuna kadar Kuzey Kıbrıs’ta ücretsiz olarak kullanılabilecek. Nisan ayından itibaren uygulama aylık 16.90 TL üyelikle kullanılabilecek.

Editör: TE Bilisim