Lefkoşa-Ortaköy’de devriye görevindeki polis ekibi tarafından, aracı içerisinde şüpheli vaziyette görülen M.S.M.H.’nin (E-26) üzerinde ve aracında yapılan aramada, yaklaşık 250 mg ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, dün 17.00 sıralarında meydana gelen olay sonrası uyuşturucu olduğuna inanılan maddelere emare olarak el konulurken, zanlı tutuklandı.
KKTC’YE YASADIŞI GİRİŞ YAPAN ŞAHIS TUTUKLANDI
Onaylanmış liman olmayan bir yerden muhaceret işlemlerini yaptırmadan KKTC’ye kanunsuz olarak giriş yaptığı tespit edilen A.İ. (E-42) tutuklandı.
Bahse konu şahıs 7 Mayıs tarihinde henüz tespit edilemeyen bir yerden KKTC’ye giriş yaparak, dün Gazimağusa’da tespit edilip tutuklandı.
LEFKOŞA’DA HUKUK BÜROSUNDA YANGIN
Bugün çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI İHLAL EDEN 171 KİŞİ TUTUKLANDI
Sokağa çıkma yasağı kapsamında, 04 -11 Mayıs (saat 06.00’ya kadar) tarihleri arasındaki bir haftalık süreçte ülke genelinde polis tarafından yapılan denetimlerde; toplam 38 kişinin kısmi, 133 kişinin ise gece saat 21.00’den sonra olmak üzere toplam 171 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği, yasağa rağmen 3 iş yerinin açık bulundurulduğu, sokağa çıkan toplam 102 kişinin ise maske takmadığı, 1 kişinin ise karantina kurallarına uymadığı tespit edildi.
Bahse konu şahıslar tutuklandı.
Öte yandan, 10 - 11 Mayıs (saat 06.00’ya kadar) tarihleri arasında ülke genelinde polis tarafından yapılan denetimlerde; 38 kişinin kısmi, 14 kişinin ise gece saat 21.00’den sonra olmak üzere toplam 52 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği, sokağa çıkan 1 kişinin ise yasağa rağmen maske takmadığı tespit edildi.
Bahse konu şahıslar tutuklandı. Polisin olaylar hakkındaki soruşturmaları devam ediyor.