Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, 1 Mayıs İşçi Bayramının emeğin bayramı olarak tüm dünyada kutlanan çok özel bir gün olduğunu, işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma gününün, çalışma hayatının sorunlarının irdelendiği, işçilerin de hak arayışlarının simgesi olduğunu belirtti.

Yayınladığı 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajında Koronavirüs mücadelesinde en aktif şekilde çalışan belediyelerin büyük rol oynadığının altını çizen Özçınar, “Bu süreç de bizlere, emeğin ne kadar yüce olduğunu, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu daha net şekilde göstermektedir.” ifadelerine yer verdi.

Tüm belediye çalışanlarının, yaşanan bu zorlu süreçte halka en iyi hizmet için en ön saflarda emek verdiğini kaydeden Özçınar, halkın tüm ihtiyaçları doğrultusunda büyük emek veren tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür etti.

Özçınar mesajında, “Başta tüm belediye çalışanları olmak üzere, ülkemizdeve dünyadaki işçi ve emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlar, daha güzel sağlıklı ve mutlu yarınlar dilerim.”ifadelerine de yer verdi.

Editör: TE Bilisim