Bölgenin en büyük teknoloji etkinliği olma özelliği taşıyan Turkcell Teknoloji Zirvesi kapılarını 10. kez açtı. 25.Yılını kutlayan Turkcell’in 10. kez düzenlediği Haliç Kongre Merkezi’nde yer alan Teknoloji Zirvesi, #senyapdiye sloganıyla gerçekleşti.

Sektörün önde gelen isimlerini, Turkcell’in farklı ülkelerdeki sorumlularını, Türkiye ve dünyadan konusunda uzman isimleri bir araya getiren zirve; Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Baybars Yiş ve bu göreve 3 hafta önce atanan Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan’ın açılış konuşmaları ile başladı.

Ayrıca Zirve kapsamında bu yıl ilk kez KKTC için farklı bir ajanda da oluşturuldu. “KKTC’de Dijital Dönüşüm” başlığıyla bir panel düzenlenerek, ülkenin bu konudaki mevcut durumu ve hedefler masaya yatırıldı.

Moderatörlüğünü KKTCELL Genel Müdürü Harun Maden’in yaptığı; konuşmacıları arasında Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, BTHK Başkanı Kadri Bürüncük, BTK eski Başkanı Tayfun Acarer, Turkcell Şebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin ve ODTÜ KKK Rektörü Prof. Dr. Nazife Baykal’ın da katıldığı panel, dijital altyapı noktasında ülkedeki mevcut durum, yapılacak düzenlemeler ile beklentiler, panelistler tarafından katılımcılarla paylaşıldı.

Editör: TE Bilisim