‘Önemli olan krizin nasıl yönetildiğidir, popülizm değildir! Başlığıyla açıklamada bulunan ,Ulusal Birlik Partisi Güzelyurt Gençlik Kolları Başkanı Cemal Recai Serdar , (Covid-19) salgını nedeni ile sadece Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kriz içinde olmadığına dikkat çekerek, dünya’nın kriz içinde olduğunu belirtti.

Yapılan açıklamada ülkemiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ilk görülen vaka tarihi olan 09 Mart 2020’den bugüne alınan önlemler sayesinde, dünya aritmetiğine göre kriz süreci tamamen kontrol altında yönetilmiş durumda olduğu UBP Güzelyurt Gençlik Kolları tarafından vurgulandı.

Geçtiğimiz günlerde basın açıklaması yapan Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli ’yi sosyal medya üzerinde linç girişiminde bulunanları ayrıca kınayan Gençlik Kolları açıklamalarına ‘Önemli olan krizin nasıl yönetildiğidir, popülizm değildir, ifadesini kullandı. 

UBP Güzelyurt Gençlik Kolları  Başkanı unutulmaması gereken ve ülkemizi saran virüs olayının başlamadan önce Devlet Hastanemizin yangına teslim olmuş ve büyük zarar gördüğüdür. Tüm bunları göz önünde bulundurmadan klavye kahramanı, aniden yaşanan krizlerde Showman olmak yerine, popülizm yapmak yerine sağduyu çağrısı yapılarak krizin nasıl yönetildiği ve alınan sonuçlara bakılması gerektiği de son derece önemlidir dedi. 

 UBP Güzelyurt Gençlik Kolları Başkanı Cemal Recai Serdar, Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli’ nin basın açıklamasında halkın içinden bir konuşma tarzı ile hitap üslubu bulunan bakanın  tamamen içinden geldiği gibi konuştuğunu ve ayrıca popülizm den uzak temiz duygularla açıklama yaptığını belirterek ,Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli' ye olan desteklerinin her hal ve şartta devam edeceğini yineledi.

Editör: TE Bilisim