Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, 3.Genel Kurul sonrası göreve gelen KKTC Beşiktaş Taraftar Derneği Yönetim Kurulu heyetini kabul etti.

Cumhuriyet Meclisi’nden yapılan açıklamaya göre, Meclis Şeref Salonu’nda gerçekleştirilen kabulde konuşan  Dernek Başkanı Mustafa Taş, yeni yönetimin güzel projeleri olduğunu ve ziyaret vesilesiyle bunları anlatma fırsatı bulacaklarını ifade etti.

Taş, ilk resmi ziyareti Meclis Başkanlığına yaptıklarını, öncesinde de Anıtkabir’e ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

ULUÇAY

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay da konuşmasında yeni yönetim kuruluna başarılar dileyerek, derneğin yıllardır ülkede bulunan Beşiktaş taraftarlarını biraraya getirmek  için uğraştığını gözlemlediklerini ifade etti.

Beşiktaş Taraftar Derneği’nin bir çok sosyal sorumluluk projesinde de yer aldığını belirten Uluçay,  yapılan çalışmaların diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek olmasını diledi.

Kendisinin de bir Beşiktaş taraftarı olduğunu anımsatan Uluçay, sporun insanları birleştirici kültürünü, Beşiktaş taraftarının da tam anlamıyla yaşattığını söyledi.

Konuşmalar sonrasında Uluçay’a Beşiktaş forması hediye edildi.