Girne Akçiçek Hastanesi’nde görev yapan Girne'nin sevilen sayılan doktorlarından Doktor Özcan Hüdaverdi, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Özellikle “Felaket tellalcısı, facebookdan popüler olma, oturduğun yerde klavye kahramanı olduğumu düşünenlere yazmak ihtiyacı duydum” dedi.

Bazı kişilerin yapmış olduğu eleştirilere yanıt veren Hüdaverdi,”bilimsel yayınları okuyarak, yurt dışındaki saygıdeğer hocalarımızdan aldığımız bilgilerle doğrultusunda sizleri aydınlatmaya çalıştım” diyerek Pandemiye yol açan virüse karşı şimdi daha sıkı birlik olma zamanı olduğuna vurgu yaparak,virüsün aramızda olmadığını kimse iddia etmesin diyerek,bugünden sonra uygulanan tedbirleri daha çok artırılması yönünde uyarıda bulundu.Doktor Özcan Hüdaverdi”Covidle mücadele şimdi başlıyor!!!” dedi

Doktor Özcan Hüdaverdi'nin açıklaması;

Yazmamak için kendimi zor tuttum ve yazmaya karar verdim.

Felaket tellalcısı, facebookdan populer olma, oturduğun yerde klavye kahramanı olduğumu düşünenlere yazmak ihtiyacı duydum!!

Evet , felaket tellalcısı olduğum için çok ama çok mutluyum ki bir çok kişiye ulaştım ve korundunuz ????????????????☘️❤️.

Üzgünüm ki facebookda populer veya klavye kahramanı olma niyetimin asla olmadığını düşünen kişilere gelsin bu yazı(meslektaşlarım hariç)

Babam Dr Munur Hudaverdi, 12 yaşından beri babamın muayene çantasını ev hastalarına bakmak için ona asistanlık ettim.
Tıp fakultesine başlamadan tansiyon ölçümünü , civalı derecede ateş bakmayı bana öğretti.

2008 ocak ayından itibaren Girne Dr Akçiçek hastanesinde göreve başladım.
Bugüne dek ortalama günde 70-80, yoğun dönemde 140-150 hasta baktığım oldu.
Hastanemizde doktor eksikliği olduğu dönemlerde sizler evlerinizde rahatça uyurken gece gündüz demeden çalıştım. (Yazdığımı okuyanlar lütfen kişileştirmediğimi ve ayni köfünde olduğumuzu bildiğimi bilsinler)

Allahıma binlerce şükürler olsun ???? binlerce yüreğe dokundum ve binlerce cana can verdim???????? ( kahramanlık veya popüler olma niyetim yok tekrar dip not)….

Sağlık çalışanlarımız, Ailesini ve kendini feda ederek mevcut sistemde sizler rahatça uyuyasınız diye hizmet veriyor.

Sağlık çalışanlarımız hergün SEFERBERLİKTE!!

Covid-19 adamızda ilk çıktığı günden itibaren sesimi duyurmaya çalıştım.
Sistem ve alt yapımız belli. Çok şükür şu an için çok iyi gidiyoruz.

İç hastalıkları uzmanı olarak bir ayda ortalama 1700-2000 ( abarttığımı düşünen kişilere minimum hasta deyim ve gönülleri rahat olsun) hasta görüyorum ve benim gibi yoğun çalışan , topluma hizmette sınır tanımayan,abilerimden ,babamdan, emekli abilerimden fikir alan veya yardım isteyen oldumu??????

Felaket tellalcısı veya facebook kahramanı veya klavye kahramanı olmak gibi bir niyetim asla ve asla yoktur!! Ego tatmini deil bu!!!!!!!!

Covid’ e karşı tüm sağlık çalışanlarımız, polislerimiz , sivil savunmamız, belediyemiz, itfaiyemiz, kaynakamlığımız ,hayırsever vatan uğruna canını vermeye hazır iş insanlarımız ve birçok sayamadığım Benim için SÜPER KAHRAMANLAR seferber olmuş durumda.

Bilimsel yayınları okuyarak , yurt dışındaki saygıdeğer hocalarımızdan aldığımız bilgilerle doğrultusunda sizleri aydınlatmaya çalıştım.

Eksi veya artı ,pozitif veya negatif, kuzey veya güney gibi tartışmaya gerek yok!

Pandemiye yol açan virüse karşı şimdi daha sıkı birlik olma zamanı.

Virüsün aramızda olmadığını kimse iddia etmesin lütfen!

Bugünden sonra uyguladığınız tedbirleri lütfen daha çok artırın ve dikkat edin!!!

Covidle mücadele şimdi başlıyor!!!

Sağlıcakla kalın.

Dr Özcan Hüdaverdi

Editör: TE Bilisim