Yeniden Doğuş Partisi Karşıyaka ve Mağusa Maraş bölgesinde yaptığı etkinlik gerçekleştirdi.

Karşıyaka Örgütünün düzenlediği sabah kahvaltısına bölgeden yüzlerce kişi katıldı.

Karşıyaka'da konuşan Genel Sekreter Turan Büyükyılmaz her hafta bir bölgede düzenlenen sabah kahvaltılarının geleneksel hale geldiğini söyleyerek bu sosyal faaliyetin devam edeceğini belirtti. Büyükyılmaz;" Bu kahvaltılarda amaç insanlarımızı bir araya getirmek, yeni katılanlara buradaki sıcak havayı teneffüs ettirmek ve heyecanı her daim yüksekte tutmaktır" dedi.

Gazimağusa Gençlik Kollarının düzenlediği kaynaşma partisine ise bölgeden yüzlerce kişi katıldı. Burada konuşan Mağusa İlçe Başkanı Mehdi Uysal; Bize durmak yok. Durarsak enerjimizi kaybederiz. Bu sebeple sürekli aktif olacağız, etkinlikler düzenleyeceğiz" dedi.

Gazimağusada konuşan Genel Sekreter Turan Büyükyılmaz" YDP artık kurumsallaşmıştır. Genel Başkanımız ve Milletvekilimiz mazeretli olarak yurt dışındalar. İkisinin de sizlere selamları var. YDP şu anda sahada olan, sürekli yeni katılımlarla büyükten tek partidir. UBP nin yükselişi durmuştur. İktidar partileri giderek oy ve güç kaybediyorlar. İktidardaki 4 partiden 3 tanesinin oyu baraj seviyelerine indi. CTP ise şu anda 3. partidir. YDP ilk iki partiden biridir" dedi.

Gazimağusa ve Karşıyaka’daki etkinlikler müzik eşliğinde oynanan oyunlarla devam etti.

Editör: TE Bilisim