Telsim’in Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) ile düzenlediği "Çocuk Gözüyle Kıbrıs’ın Sokak Oyunları” temalı fotoğraf yarışmasında son aşamaya gelindi. Jüri üyelerinin şartnameye uygun bulunan fotoğraflar arasında yaptıkları değerlendirme sonucunda 53 fotoğraf sergilenmeye hak kazanırken, 8 fotoğraf ödüle layık görüldü.

Fotoğraf makinesi veya cep telefonu ile farklı fotoğraf teknikleri kullanılmak suretiyle gönderilen fotoğraflar, FODER Başkanı Ramadan Gümüşok, Sosyal Hizmetler Uzmanı Barış Başel, Fotoğraf Sanatçısı Hasan Bağlar ve Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar'ın oluşturduğu jüri tarafından değerlendirildi.

SERGİ VE ÖDÜL TÖRENİ 26 HAZIRAN CUMARTESİ GÜNÜ, SARAYÖNÜ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri saat 10.00’da düzenlenecek törenle teslim edilecek. Sergi ve Ödül Töreni pandemi koşulları gözetilerek Sarayönü Lefkoşa’da açık havada gerçekleştirilecek.

İlkokul ve ortaokul kategorilerinde düzenlenen yarışmada sergilenecek fotoğrafları da görme imkanı bulacağınız sergi, saat 15:00’da kadar açık kalacak.

Yarışma’da fotoğrafları sergilenen ve ödül alan çocuklarımıza katılım sertifikaları ve FODER tarafından 2'şer saatlik 3 ders olarak ücretsiz "Temel Fotoğrafçılık Eğitimi" verilecektir.