Yeniboğaziçi Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, “Yeniboğaziçi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu” yararına dün akşam gerçekleşen konserde Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda Türk Sanat Müziği severleriyle buluştu.

 

“Yeniboğaziçi Belediyesi Halk Dansları Topluluğu” yararına düzenlenen konserin açılış konuşmasını gerçekleştiren Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Kâtip Demir katılımcılara hitap etti

 

 “insanlarımızın daha iyi kaynaşabilmesi için bu güzel geceyi başta şefimiz, sayın meclis üyemiz ve koromuz bu etkinliği hazırladı. Bu güzel gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

UBP Girne Milletvekili İzlem GürçağAltuğra yaptığı konuşmada, “Sanat insan yaşamında bir su gibi, bir ekmek gibi hayati önem taşımaktadır. İnsanoğlu gerek hüznü olsun gerek mutluluğunu olsun sanat aracılığıyla dile getirmektedir. Dedi

 

Yeniboğziçi Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu böyle anlamlı ve duyarlı bir organizasyon için hem kendi adıma hem de siz sanatseverler adına yürekten kutluyorum” dedi.

Şef İlmiye Karaşahin yönetiminde verilen “Halk Dansları Topluluğu Yararına” konserine, Türk Sanat Müziği severleri yoğun ilgi gösterdi. İki ayrı bölümden oluşan konserde yirmi bir tane birbirinden değerli Türk Sanat Müziği eseri seslendirildi. Dinleyicilerden tam not alan konser, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Editör: TE Bilisim