Bülent Ersoy, yeni yıla Gaziantep’teki Jolly Joker’de girdi. Konser öncesi samimi açıklamalarda bulunan Diva, evindeki tuvalet ve banyodaki muslukların altın kaplama olduğunu söyledi

Bülent Ersoy yeni yıl konserinin öncesinde Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının magazin müdürü Asiye Acar'a özel açıklamalarda bulundu.

'EVİMDEKİ ODALARIN KAPILARI ŞİFRELERİ'

Yalnız olmayı sevdiğini ve evde herhangi bir sese tahammülünün olmadığını söyleyen Bülent Ersoy, "Evde bir ses olduğunda aklımı oynatırım. Ben istediğim vakit evime biri gelebilir. Benim evime kolay kolay kimse gelemez, yatılı kadın kullanmıyorum ben. Benim evimde gece kimse olmaz. Kapılarımda da özel elektronik kilitlerim vardır ve bütün kapılar şifrelenir. Ayrıca evimin tuvalet ve banyosunun muslukları da altın kaplama. "

YENİ YILDA TARKAN'LA DÜET YAPACAK

Kendisine Tarkan'la yapacağı düet hatırlatılan Bülent Ersoy, geçen yıl çok konuşulan ve bir türlü gerçekleşmeyen düetle ilgili olarak "Tarkan geçtiğimiz gün aradı ve gönül koyar gibi sordu düet ne olacak diye… Eh çocuk nezaketinden oturduğun yerde kaldın da diyemiyor. Ama bu defa Allah'tan bir mani olmazsa yeni yılın ilk haftalarında bu düeti gerçekleştireceğiz" dedi.

'TAKLİTLER ASLINI YAŞATIR'

Kendisine bir tiyatro oyununda kendi taklidini yapan Yılmaz Morgül'ün sorulması üzerine Bülent Ersoy "O çocuk tiyatro mu yapıyor?" şeklinde bir tepki verdikten sonra Yılmaz Morgül'ün kendi taklidini yapmasıyla ilgili olarak "Taklitler aslını yaşatır, iyi huylu saygılı bir çocuktur. Şimdi kötü bir şey söylemeyeceğim" yorumunda bulundu.