Girne’nin merkezinde yer alan, ülkemizde kaliteli eğlencenin tartışılmaz adresi Odyssey Club, ikinci sezonunda da dünyaca ünlü yıldızları eğlenceseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor

Hatırlanacağı üzere Odyssey Club, 2018 sezonuna, yaz boyunca devam edecek ‘Special Guest’ konsepti dahilinde ağırladığı Türkiye’nin en iyi rap sanatçısı ‘Ceza’ ile “merhaba” demişti.

Odyssey Club İşletme Müdürü Atakan Ersin Durmuş, yarın gece Club'ın bir diğer konsept parti serisi 'Guess Who’s Back' kapsamında Reina müzik direktörü Ufuk Akyıldız'ın kabin başına geçeceğini, bayramın ikinci günü olan 16 Haziran Cumartesi günü ise Dünyaca ünlü Amerikalı bir RnB yıldızının 'Special Guest' etkinliklikleri kapsamında Odyssey sahnesinde eğlenceseverlerle buluşacağının müjdesini verdi.

Durmuş, yaz sezonu boyunca devam edecek konsept partilerde dünya çapında ün yapmış sanatçı ve DJ'leri Odyssey'de ağırlamaya devam edeceklerini belirtti. Durmuş, sezon boyunca da çarşamba, cuma ve cumartesi geceleri resident DJ’leri ve dans şovlarıyla unutulmaz geceler yaşatmaya hazırlandıklarını kaydetti.

Kaynak: Kıbrıs Gazetesi

Editör: TE Bilisim