Türkiyenin sevilen sesi Gülşen, hayranları ile  bir araya geldi.

Konsere son şarkısı "bir ihtimal biliyorum" şarkısıyla giriş yapan Gülşen hayranlarını adeta coşturdu. Canlı performans ile sahne alan Gülşen sesinin yanı sıra sahnede ki enerjisiyle sevenlerine keyifli dakikalar yaşattı.

Her fırsatta misafirlerle diyalog içinde olan Gülşen sıcak ve samimi tavrıyla gönüllere taht kurdu. Gülşen, gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

Gülşen’in sahnesinin ardından Türkiyenin prodüktör Dj’i Ozan Çolakoğlu setup’ının başına geçerek, 2019’un  ilk saatlerinde misafirlerini eğlenceye doyurdu.

Gülşen Kırmızısı

Kırmızı elbisesiyle dikkat çeken şarkıcı sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 2018 yılının kendisi için çok güzel geçtiğini söyleyen sanatçı "Azur doğduğundan beri yıllarım başka bir önemi oldu , çok fazla üretmeden , geri dönüşleriyle mutlu olduğum bir sene oldu, Ozan gibi çok büyük güç ve sound olarak harika bir durum da var yanında, bunun için çok şanlısyım " dedi.

Muhabirlerin yakın arkadaşı Tarkan'ın sosyal medyadaki dikkat çeken paylaşımlarını ve son olarak kızı Liya için ev çalışanlarına telefon yasakladığı yönündeki haberleri   sormalarını değerlendiren Gülşen  " Tarkan ne yapsa olay oluyor ' o çok tatlı biri ,her şey yakışıyor , yasak konusuna gelince tabiki yasaklayacak , insanlar çocuk konusuna gelince çok titiz oluyor kendimden biliyorum." şeklinde yorum yaptı.