İbrahim Kutluay, çocuklarının nafakasını ödemediği gerekçesiyle hakkında icra takibi başlatan eski eşi Demet Şener'e "Yazıklar olsun" diyerek sitem etti.

Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay aleyhinde, iki çocuğunun nafakasını ödemediği iddiasıyla ihtiyati haciz kararı aldırdı. Mahkeme ayrıca Kutluay'ın 1 ay süreyle Şener'e yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi. Demet Şener'in bu hamlesine İbrahim Kutluay'dan sert bir yanıt geldi.

"NAFAKALAR İCRA TAKİBİNDEN ÖNCE ÖDENDİ"

Konu hakkında basın açıklaması yapan İbrahim Kutluay, şunları söyledi: "Nafakalarla ilgili ödemeler icra takibi başlatılmadan evvel yapıldığı halde, İstanbul 18. İcra Müdürlüğü'nün 2019/16433 Esas sayılı dosyasından tarafıma ödeme emri gönderilmiştir. Bu icra takibinin, hukuka aykırı nitelikte ve açıkça kötü niyetli olması sebebiyle, tarafımca İstanbul 6. İcra Hukuk Mahkemesi'nin 2019/334 E. dosya numarasıyla icra takibine itirazlarımın kabulüne dair şikayet davası açılmıştır.

"TEK İŞİ BOŞANMA ÜZERİNDEN MEŞHUR OLMAK"

Bu nedenlerle; Hayattaki tek işi, bitmiş boşanma davası üzerinden meşhur kalmaya devam etmeye çalışmak olan ve bu sebeple ödenmiş nafakaları bile ödenmemiş göstermeye çalışan zihniyete yazıklar olsun."

İCRA TAKİBİ BAŞLATTI

İstanbul Aile Mahkemesi'nde 4 Mart'ta anlaşmalı olarak boşanan İbrahim Kutluay ve Demet Şener bu kez çocukların nafakası için karşı karşıya geldiler. İbrahim Kutluay'ın iki çocuğu için ödemesi gereken Nisan ayı nafakası olan 32 bin 500 TL'nin ödemediğini iddia eden Demet Şener icra takibi başlattı. İbrahim Kutluay da nafaka borcunun bulunmadığını, Şener'in hukuka aykırı ve kötü niyetli olarak icra takibi başlattığını belirterek, bunun durdurulması için mahkemeye başvurdu.

Editör: TE Bilisim