Geçen cuma vizyona giren “Ocean’s 8” filminin yıldızlarından Sandra Bullock, "Ben bir kadın oyuncu olarak yaptığım her filmde panik oluyorum. Çünkü kadının merkezde olduğu bir film iyi iş yapmazsa ya da kadın oyuncunun performansı beğenilmezse, bizler basamakları yeniden tırmanmakta zorlanırız" ifadelerini kullandı

Rihanna, Cate Blanchett, Sarah Paulson, Anne Hathaway, Sandra Bullock, Mindy Kaling, Helena Bonham Carter ve Awkwafina gibi isimlerin rol aldığı Ocean’s 8 geçtiğimiz hafta vizyona girdi. Filmin yıldızlarından Sandra Bullock Hürriyet'e konuştu. 53 yaşındaki oyuncu filmi ve bilinmeyenlerini anlattı.

Filmde canlandırdığınız Debbie karakteri, Ocean Danny’nin kardeşi. Ocean’ı oynayan George Clooney ile Debbie hakkında konuştunuz mu hiç?

- George ile uzun zaman önce ortak bir arkadaşımızın partisinde konuşmuştuk. Ortak noktamız, filmin özündeki eğlenceli ruhu yansıtmak istememizdi. Gerçi onlar çekimlerde daha çok eğlendiler. Biz onlar gibi Vegas’ta, içinde bar olan bir sette çekim yapmadık.