Her yıl geleneksel olarak düzenlenen masterler anı futbol turnuvalarından biri olan Güner Batmazoğlu Anı Futbol Turnuvası yarın (26 Nisan Cuma) başlıyor. Ülkemizde faaliyet gösteren Batmazoğlu Futbol Masterler Derneği’nin Başkanı Kemal Batmazoğlu’nun merhum annesi anısına düzenlenen masterler futbol turnuvası bu yıl 7’inci kez organize ediliyor.

Batmazoğlu Futbol Masterleri yanında, Türkiye Şöhretleri Futbol Takımı, Manavgat Futbol Masterleri, Manavgat Şelale Futbol Masterleri takımları mücadele edeceği turnuva bu yıl da daha önce olduğu gibi Değirmenlik Sadık Cemil Stadı sentetik zeminli futbol sahasında gerçekleşecek.

Tek devreli lig usulüne göre oynanacak ve 3 gün sürecek turnuvada gurubu birinci bitiren takım ile ikinci bitiren takım Pazar günü şampiyonluk maçında karşı karşıya gelecekler. 28 Nisan Pazar günü oynanacak final maçları ile tamamlanacak turnuvada Türkiye Şöhretleri Futbol Takım kadrosunda tanıdık isimler yer alacak.

Galatasaray’ın efsane kalecilerinden Hayrettin ve bu sezon başında Merit Alsancak Yeşilova takımının ülkemize getirdiği Galatasaray eski futbolcularından Engin Baytar, Trabzonspor’un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı, Fenerbahçe’nin eski yıldız futbolcularından Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Ali Bilgin,  Beşiktaş’ta oynamış Recep Çetin ve Şenol Fidan 7.Güner Batmazoğlu Futbol Masterleri Anı Turnuvası’nda yer alacak.

Açılış saat 14’te

7.Güner Batmazoğlu Futbol Masterleri Anı Turnuvası’nın açılışı yarın (26 Nisan Cuma) saat 14.00’da olacak. Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’ndaki açılış töreninde Fenerbahçe’nin efsane futbolcularından Cemil Turan konuşma yapacak ardından ise Batmazoğlu Futbol Masterler Derneği’nin Başkanı Kemal Batmazoğlu’nun konuşması olacak.

Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’in konuşmasının ardından ise maçlar başlayacak.

Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda yapılacak turnuvanın maç programı şöyle:

YARIN (26 NİSAN CUMA)

Saat 14.00: Açılış seromonisi

Saat 15.00: Batmazoğlu Masterleri-Türkiye Şöhretleri Masterleri

Saat 16.20: Manavgat Şelale Masterleri-Manavgat Masterleri

27 NİSAN CUMARTESİ

Saat 11.00: Manavgat Masterleri-Türkiye Şöhretleri Masterleri

Saat 12.20: Manavgat Şelale Masterleri-Batmazoğlu Masterleri

Saat 14.30: Batmazoğlu Masterleri-Manavgat Masterleri

Saat 15.50: Türkiye Şöhretleri Masterleri-Manavgat Şelale Masterleri

28 NİSAN PAZAR

Saat 11.00: Üçüncülük maçı

Saat 12.20: Şampiyonluk maçı