Tarihinin en kötü sezonlarından birisini geçiren Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Ankaragücü'ne evinde 3-1 mağlup oldu. Alınan ağır mağlubiyet ve puan durumunda takımın yer aldığı konum nedeniyle teknik direktör Phillip Cocu istifaya davet edilirken, sarı lacivertli futbolcular da yoğun ıslıklara maruz kaldı.

Adeta kabus gibi bir sezon geçiren Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında evinde Ankaragücü'ne 3-0 mağlup oldu. Teknik direktör Phillip Cocu istifaya davet edilirken, sarı lacivertli futbolcular da yoğun ıslıklara maruz kaldı. Fenerbahçe taraftarı, Ankaragücü oyuncularını oynadığı iyi futboldan dolayı alkışlarken, eski teknik direktörleri İsmail Kartal'a da büyük destek gösterdi. İsmail Kartal da taraftara teşekkürlerini iletti. Ankaragücü'nün 70. dakikada kazandığı penaltının ardından Fenerbahçe'de hakeme itiraz eden Islam Slimani kırmızı kart gördü ve gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

Maçtan dakikalar:

Maç öncesi tribünlerde dev Türk bayrakları açıldı. Takımlar sahaya 10. Yıl Marşı'yla çıkarken Fenerbahçe takım halinde taşıdığı "Emanetin Baş Tacımızdır" pankartını stadın dört bir yanındaki taraftarlara coşkuyla gösterdi.

Editör: TE Bilisim