Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Liselerarası (Gençler) Futsal Birinciliğinde çeyrek final grupları  oynanan son maçlarla tamamlandı.

Tek devre lig usulüne göre oynanan çeyrek final gruplarında son maçların ardından gruplarında ilk iki sırayı elde eden takımlar adlarını yarı finale yazdırdı.

Yarı final ve final maçları 7-8 Ocak tarihlerinde DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda oynanacak.

 Kızlar A Grubu’nda Halasultan İlahiyat Koleji lider, The Amerikan Kolej ikinci, Kızlar B Grubu’nda ise Namık Kemal Lisesi lider, Polatpaşa Lisesi de ikinci olarak yarı finale çıktı.

Çapraz eşleşme usulüne göre kızlarda yarı final eşleşmeleri Halasultan İlahiyat Koleji-Polatpaşa Lisesi ve Namık Kemal Lisesi-The Amerikan Kolej şeklinde oldu.

Erkekler A Grubu’nda Lefkoşa Türk Lisesi lider Halasultan İlahiyat Koleji ikinci, Erkekler B Grubu’nda ise Türk Maarif Koleji lider Bekirpaşa Lisesi de ikinci olarak yarı finalist oldu.

Çapraz eşleşme usulüne göre erkeklerde yarı final eşleşmeleri Lefkoşa Türk Lisesi-Bekipaşa Lisesi ve Türk Maarif Koleji-Halasultan İlahiyat Koleji şeklinde oluştu.

Kızlarda Halasultan İlahiyat Koleji, The Amerikan Kolej, Namık Kemal Lisesi ve Polatpaşa Lisesi yarı finale yükselirken erkeklerde de Halasultan İlahiyat Koleji,  Lefkoşa Türk Lisesi, Türk Maarif Koleji ve Bekirpaşa Lisesi yarı finalist oldu.

Yarı final ve final maçları 7-8 Ocak tarihlerinde DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda oynanacak

(BRT)

Editör: TE Bilisim