Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 29 puan ile zirvenin 6 puan gerisinde kapatan Galatasaray 2. yarı hazırlıklarına 2 Ocak Çarşamba günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde başlıyor. Çalışmaların ilk etabını İstanbul'da gerçekleştirecek olan sarı kırmızılılar 5 Ocak'ta Antalya'ya hareket edecek.

İkinci yarıda eksik bölgelere takviye yaparak daha derin bir kadro kurmak isteyen sarı kırmızılılar transfere odaklanmış durumda. Sarı kırmızılılar özellikle santrfor ve stoper takviyelerini bir an önce sonuçlandırmak istiyor.

İlk yarıda 7 kez rakip fileleri havalandıran Eren Derdiyok'a kendisine takım bulması söylenirken, bu bölge için yapılacak ilk transferin Alan olması bekleniyor.

Çin Süper Ligi'nde oldukça iyi bir performans sergileyen Brezilyalı forvet Alan’ın transferinin bir kaç gün içinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Öte yandan sarı kırmızılılar'da takımdan kimlerin gönderileceği ise merak konusu.

Fatih Terim'in raporu doğrultusunda bazı isimlerle yolların ayrılması bekleniyor. Sezon başında Arabistan Ligi’ne transferi son anda gerçekleşmeyen Maicon'a gelecek iyi bir teklif ile yolların ayrılabileceği idda edildi.

Bir diğer isim Garry Rodrigues için ise Al-Ittihad kulübünün ısrarcı olduğu ve bu transferin de bir kaç gün içinde sonuçlanacağı iddasına yer veriliyor.

28 yaşındaki oyuncunun ayrılması halinde sol kanatta teknik direktör Fatih Terim'in sezon başında Everton'dan kiralık olarak kadroya kattığı Onyekuru'ya şans vermesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim