K-Pet Süper Lig ve K-Pet 1. Lig’de 9. Hafta geçtiğimiz günlerde oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. 9. hafta sonucunda K-Pet Süper Lig’de toplam 255 gol olurken, K-Pet 1. Lig’de ise 241 gol atıldı. K-Pet Liglerinde 9 haftada tam 496 gol sevinci yaşanması dikkat çekti.

K-Pet Süper Lig’de namağlup 1. sırada bulunan Yenicami, aynı zamanda Süper Ligin en çok gol atan takımı durumunda. Yenicami futbolcuları 9 haftada 25 gol kaydederken, Süper Ligin en çok gol yiyen takımı ise 23 golle son sırada bulunan Gençlerbirliği. K-Pet Süper Lig 9. Hafta itibariyle gol krallığını 4 futbolcu paylaşıyor. 8 golle liderliği paylaşan futbolcular şu şekilde: Akande Chrıstıan Kotchonı (Türk Ocağı Limasol), Chukwudı Joseph Obıdıaso (Baf Ülkü Yurdu), John Ebuka Okoye (Yenicami Ak), Özgür Ongun (Gençlik Gücü Tsk)

9 hafta 241 gol

K-Pet 1. Ligde 9 hafta geride kalırken 241 kez gol sevinci yaşandı. 9 hafta sonunda K-Pet 1. Ligin en golcü takımı 30 golle Göçmenköy ilk sırada. 9 haftada 26 gol yiyen Değirmenlik ise K-Pet 1. Ligin son sırasında bulunuyor. K-Pet 1. Lig’in gol krallığında ise 12 golle Akova’nın yıldız futbolcusu İrfan Boşnak bulunuyor.

Editör: TE Bilisim