Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği (KTKOD),2018 sezonunun tamamlamasının ardından Yönetim Kurulu çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyor.

Kasım ayındaki son klasik otomobil faaliyeti ile sezonu kapatan derner , yeni sezonuun çalışmalarına hız verdi.

KTKOD’ye ait ve kısa zaman sonra dördüncü sayısı yayınlanacak olan ülkemizin ilk ve tek klasik otomobil dergisi ‘ Tomofil ‘ , artık bambaşka amaçlara hizmet edecek.

Bu sayı ile bir gelenek başlatan dernek ‘bir dergi bir oda ‘ sloganı kapsamında başlayacak olan proje ile , dergiden elde edilecek olan reklam gelirleri ile ülkemizdeki bakıma muhtaç hastane odalarını restore ederek , daha sağlıklı daha hijyenik ortamda hastaların tedavi edilmelerini sağlayacak.

Dernek bu proje ile tüm sivil toplum örgütlerine örnek olacak bir işe imza attı.

İlk olarak da Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesindeki Kulak Burun Boğaz (KBB) bölümündeki çocuk odasını restore edilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Eski ve yıpranmış hastane odasındaki her şey sponsorlar sayesinde yenileniyor.

Çocukların daha rahat ve hijyenik ortamda sağlık hizmeti almasını sağlayan dernek yönetimi, Bu kapsamda, Lefkoşa Dr. Burhan Nalabantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizadarlı ile dernek Başkanı Burçin Aliusta, işbirliği için el sıkıştı.

Görüşmede dernek üyesi Başhekim yardımcısı Dr. Cenk Soydan da hazır bulundu.

Aliusta: Sorumluluklarımızdan kaçmıyoruz Dernek Başkanı Burçin Aliusta görüşme sonrası bir açıklama yaparak , bu sene dördüncü sayısı yayımlanan ‘Tomofil’ dergisinin daha kalıcı işlere imza atmasını istedikleri için yönetim kurulu olarak “Bir Dergi Bir Oda” sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim