• Galatasaray ve Fenerbahçe bu kez de Nijeryalı forvet için karşı karşıya geldi. Alan’ı bitiren sarı-kırmızılılar, Yatai kulübünün golcüsü Ighalo’ya da kanca attı. Ancak Nijerya basınına göre bu transferde en büyük sıkıntı ezeli rakibi Fenerbahçe. (AKŞAM) 

  • SERDAR AZİZ İÇİN GERİ SAYIM

    SERDAR AZİZ İÇİN GERİ SAYIM

    Fenerbahçe, Galatasaray’dan 1.8 milyon euro alacağı olan Serdar’ın zararını karşılamaya hazır. Bu pürüz kısa süre içinde çözülebilir. Skrtel’in de ayrılma ihtimali yüzünden Serdar transferi önem kazandı. (AKŞAM) 

  • FRANSIZLAR PEŞİNDE

    FRANSIZLAR PEŞİNDE

    Belhanda için Monaco’dan sonra Nice’in de devreye girdiğini bildirildi. (FOTOMAÇ) 

  • SİMON KJAER ASLAN OLACAK

    SİMON KJAER ASLAN OLACAK

    Galatasaray’ın, 29 yaşındaki Danimarkalı stoper için Sevilla’ya 6 milyon euro teklif edeceği ileri sürüldü. Sarı-kırmızılıların 3.5 milyon yıllık imza attırmayı planladığı Kjaer’e de yıllık 2.5 milyon euro ödeyeceği öğrenildi. (STAR) 

  • FENERBAHÇE’DE REYES SÜRPRİZİ

    FENERBAHÇE’DE REYES SÜRPRİZİ

    Diego Reyer birkaç gün içinde ABD’ye gidebilir. beIN Sports’un İspanya yorumcusu Fernando Cevallos, “Reyes mutlu değil ve ayrılmak istiyor. Kısa süre içinde ABD Ligi MLS’e transfer bekleniyor” dedi. (TAKVİM) 

  • BABEL’E ARAP KANCASI

    BABEL’E ARAP KANCASI

    Suudi Arabistan ekipleri Babel için sıraya girdi. Beşiktaş’taki durumu henüz netleşmeyen Ryan Babel’i Suudi Arabistan kulüplerinden Al Hilal Riyadh ve Al Nassr’ın transfer etmek istediği öğrenildi. (TAKVİM) 

  • İTALYA’DA ZAPATA ZİRVESİ

    İTALYA’DA ZAPATA ZİRVESİ

    Vida’ya gelen teklifleri değerlendirmek isteyen Beşiktaş, Milan’ın Kolombiyalı stoperi Zapata için İtalya’da Milan kulübüyle bir görüşme yapacak. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Zapata’nın maliyetinin düşük olduğu öğrenildi. (TAKVİM) 

  • LİVERPOOL’A GİT DERLERSE GİDERİM

    LİVERPOOL’A GİT DERLERSE GİDERİM

    Trabzonspor’un genç yıldızı Abdülkadir Ömür, hedefinin Avrupa’da oynamak olduğunu ancak önceliğinin Trabzonspor olduğunu söyledi. 19 yaşındaki oyuncu, Liverpool iddiaları için, “Liverpool çok önemli bir kulüp. Burada bir başarı elde etmeden Avrupa’ya gitmem gibi bir durum yok. Kulüp git derse giderim, kal derse kalırım” dedi. (YENİ ŞAFAK) 

Editör: TE Bilisim