• İngiliz ekibinde yedek kulübesine hapsolan 31 yaşındaki futbolcu ayrılık kararı aldı. İtalyanlar, “Milan onu istiyor ancak çabuk olmalı. Fenerbahçe, Fabregas ile ilk görüşmeyi çoktan yaptı” yazdı. (FOTOMAÇ) 

  • FALCAO İÇİN FENER DEVREDE

    FALCAO İÇİN FENER DEVREDE

    Galatasaray’ın istediği golcüye Fenerbahçe de kancayı taktı. Ara transferde kaliteli bir golcü almaya kararlı olan Fenerbahçe’nin Radamel Falcao için nabız yokladığı belirlendi. Galatasaray’ın uzun süredir peşinde olduğu golcü için Damien Comolli’nin gizlice çalışma yürüttüğü kaydedildi. (FOTOMAÇ) 

  • ALAN’DA GERİ SAYIM

    ALAN’DA GERİ SAYIM

    Sarı-kırmızlılar, Guangzhou Evergrande’yi ikna ederse 29 yaşındaki Sambacı’ya 1-2 gün içinde imza attıracak. Aksi halde Alan 7 Ocak’ta sözleşmesini feshedip Aslan’a gelecek. (STAR) 

  • AATİF GİDIYOR YASİN GELİYOR

    AATİF GİDIYOR YASİN GELİYOR

    Fenerbahçe, Göztepe’den Yasin Özktekin’i Aatif artı bir miktar para ile kadrosuna kattı. Sarı-lacivertliler, listedeki diğer yerli isimler Sadık Çiftpınar ve emre Kılınç için de girişimlerini hızlandırdı. (AKŞAM) 

  • ÖN LİBEROYA RUS TANKI

    ÖN LİBEROYA RUS TANKI

    Trabzonspor’un kurmayları, sakatlanıp sezonu kapatan Ogenyi Onazi’nin boşluğunu 26yaşındaki Magomed Ozdoev ile doldurmayı planlıyor. Zenit’le pazarlıkların sürdüğü belirtildi. (STAR) 

  • LLORENTE ASLAN PARÇASI

    LLORENTE ASLAN PARÇASI

    Daily Star gazetesi, Galatasaray’ın tecrübeli İspanyol golcüyle her konuda anlaşmaya vardığını iddia etti. (AKŞAM) 

  • ADVİNCULA İÇİN GUTİ DEVREDE

    ADVİNCULA İÇİN GUTİ DEVREDE

    Rayo Vallecano’da oynayan 28 yaşındaki Perulu yıldızı siyah-beyazlı takımda Şenol Güneş’in yardımcılığını yapan Guti Hernandez ikna edecek. (SABAH) 

  • ADA’DA TRANSFER PAZARLIĞI

    ADA’DA TRANSFER PAZARLIĞI

    Sarı-lacivertliler 3 yıldızdan birini renklerine katacak. Başkan Koç, Fred, Fellaini ve Fabregas için İngiltere’de yoğun mesai harcadı. Hedef orta sahaya bir yıldız kazandırmak. Fenerbahçe başkanı, Slimani’nin kiralık sözleşmesinin feshedilmesi için de Leicester City ile masaya oturdu. (TAKVİM) 

  • BURAK YÜZDE YÜZ BEŞİKTAŞ’TA

    BURAK YÜZDE YÜZ BEŞİKTAŞ’TA

    Yıldız forvetin babası Fikret Yılmaz, Karadeniz gazetesine transfer müjdesini verdi. Yılmaz, “Burak, Trabzonspor’la yaptığı son görüşmede 2 milyon euroluk alacağından vazgeçti. Oğlum artık Beşiktaş’ta. Her iki taraf için de hayırlı olsun” dedi. (AMK) 

  • YERLİ OPERASYONU

    YERLİ OPERASYONU

    AS gazetesi, sarı-lacivertlilerin Celte Vigo’ya Emre Mor’a karşılık Ozan’ı önerdiğini yazdı. Malatyalı Sadık ve Göztepeli Yasin Öztekin görüşmelerinde de sona gelindiği iddia edildi. (FOTOMAÇ) 

  • 2019’UN İLK BOMBASI

    2019’UN İLK BOMBASI

    Siyah-beyazlılar, Chancel Mbemba için her konuda anlaştı. Belçika basını, Kartal’ın Porto’ya 2.5 milyon euro ödeyeceğini belirtti. (AMK)