Türkiye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "En büyük üzüntüm Bursa'yı kazanamadık. Bu konuda da kendi kendimizin sorgulamasını yapacağız." dedi.

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "En büyük üzüntüm Bursa'yı kazanamadık. Bu konuda da kendi kendimizin sorgulamasını yapacağız." dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini AK Parti'nin Adayı Alinur Aktaş aldığı yüzde 49,62 oldu. CHP'nin Adayı Mustafa Bozbey aldığı yüzde 47,03 ile ikinci parti oldu.

"EN BÜYÜK ÜZÜNTÜM BURSA'YI KAZANAMADIK"

"Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul adaylığı konusunda ısrarınızda haklı çıkmanın gururunu yaşıyor musunuz?" sorusuna Kılıçdaroğlu, şu yanıtı verdi:

"Elbette Ekrem Bey'in için de Adana'da Zeydan Bey için de Antalya'da Muhittin Böcek için de Ankara'da Mansur Yavaş için de bu gururu yaşıyorum. Bunların hepsi önemli isimler; toplumun sevdiği, saydığı, güven duyduğu isimler. Bursa'da da çok başarılı adayımız vardı. En büyük üzüntüm Bursa'yı kazanamadık. Bu konuda da kendi kendimizin sorgulamasını yapacağız."