KIBRIS GENÇ TV-ÖZEL

Yeni tip corona virüsten (Covid-19) korunma tedbirleri kapsamında Bakanlar Kurulu tarafından alınan ülke genelinde, sokağa çıkmak, parklarda gezmek, piknik yapmak, mangal partileri düzenlemek, gruplar halinde eğlence düzenlemek, gruplar halinde sokaklarda gezmek, açık havada spor yapmak, antrenman yapmak, araba ile gezintiye çıkmak ve benzeri aktivitelerde bulunmak yasaklanmış, yasağı ihlal edenlere işlem yapılacağı duyurulmuştu.

Genelgenin yürürlüğe girmesiyle birlikte polis ekipleri ülke genelinde denetlemelerini sıklaştırarak, yasağı ihlal edenlerin tespiti için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Polis ekipleri, sadece karayollarında değil, şehir içinde de parklarda da denetimlerini sürdürüyor. Lefkoşa genelinde kapatılan parklarda devriye yapan polis ekipleri, kısmi sokağa çıkma yasağı ihlallerine göz açtırmıyor.Tüm uyarılara rağmen polis parkta gezenlere rastlamaya devam ediyor.

Ülkede gündüzleri uygulanan kısmi sokağa çıkma yasağı ile geceleri uygulanan tam sokağa çıkma yasağı ile birlikte, ilçeler arası seyahatlere getirilen kısıtlamaların 30 Nisan'a kadar devam edeceğini açıkladı.

FOTOĞRAFLAR:KIBRIS GENÇ TV

Editör: TE Bilisim